Kedd, 2024.Ápr.23, 11:34:30
Üdvözöllek Vendég | RSS

Horváth Zoltán Emlékdíj a „Csírázó” Komlói Tehetségekért

Pályázati kiírás

 

A Hétdomb Természetbarát Egyesület a 2023–2024-es tanévre is pályázatot ír ki a 2009-ben alapított – Horváth Zoltán Emlékdíj a „Csírázó” Komlói Tehetségekért – cím elnyerésére.

 

Horváth Zoltán Emlékdíj

a „Csírázó” Komlói Tehetségekért

 

A díj alapításának előélete:

A Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete és a Hétdomb Természetbarát Egyesület emlékdíjat alapított a végzős nyolcadikos – „csírázó” komlói tehetségek – felkutatása és segítése érdekében, melyet a Hétdomb Természetbarát Egyesület idén 13. alkalommal hirdet meg.

 

A díj alapításának céljai:

  1. A díjjal emléket állítunk a 2009-ben fiatalon elhunyt – a tanulásban és az élet több területén tehetségesnek bizonyuló és sikeresnek ígérkező – Horváth Zoltánnak, aki egy leküzdhetetlen betegség miatt nem valósíthatta meg álmait.
  2. Felkutatni és elismerni azokat a fiatalokat, akikben jelentkeznek a (lehetőleg sokrétű) tehetség, az igazi sikerhez szükséges emberség csírái. Számukra is visszaigazolást adjunk arról, hogy jó úton haladnak.
  3. A díjjal elnyerhető – az adott anyagi lehetőségeinkhez mért – támogatással kívánjunk segíteni a díjazott további tanulásához szükséges könyvek, jegyzetek, technikai eszközök... beszerzését.

 

A díj elnyerésének módja:

A díj elnyerésére évente pályázatot hirdetünk meg. A kiírásnak megfelelő módon, a be­adási határidőig elkészített és eljuttatott pályázattal nyílik lehetősége egy végzős komlói általános iskolásnak az elismerés megszerzésére.

 

A pályázat értékelése:

A határidőig beérkezett pályázatokat háromtagú pártatlan, szakmai zsűri értékeli.

 

Az emlékdíj átadása:

A pályázat győztese a díjat és az adott lehetőségekhez mért anyagi támogatást minden évben a ballagási ünnepségen veheti át.

-------------------------------------------------------------------------

A pályázat beadási határideje: 2024. május 24. 18 óra (A KH-ba való beérkezés határideje!)

Késve leadott pályázatot nem áll módunkban elfogadni!

Módja: A Pályázati I. és II. adatlap kitöltésével.

Letölthető a Hétdomb TE honlapjáról: innen.

Érvényes: A 3 - 3 példányban kitöltött (olvasható) és aláírt, a Közösségek Házába beadási határidőig megérkezett pályázatok vesznek részt a bírálatban. A borítékra kérem írják rá: "csírázó komlói tehetség" és a címzett: Hétdomb Természetbarát Egyesület, Őri Zsuzsanna.

 

Hétdomb Természetbarát Egyesület

 

Komló, 2024. március 13.

Honlap-menü
Adó 1%
A Hétdomb Természetbarát Egyesület tag­ja­i tisztelettel vár­ják a 2019. évi jö­ve­de­lem­adó 1 %-ának fel­ajánlását, mely összeget az alap­szabály szerinti célok meg­valósítására hasz­nál­nánk fel.
Adószámunk:
1 8 3 1 3 7 7 8 – 1 – 0 2
Belépés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0